返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-19 11:53 AM 發表
早安啊果儿...
没嘢做啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-19 02:20 PM 發表

我觉得你好忙...
唔通。。你想我没嘢做。。。
原帖由 toyo88 於 2009-1-19 10:41 PM 發表
同kl无缘
嘿嘿嘿嘿。。。咁你可以同雪兰莪有缘的喎。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-20 10:30 AM 發表
2哥... 菜有起价吗...?
嘿嘿嘿。。有啊。。咁你有没咩需要啊??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-20 11:06 AM 發表

及2下~~
哦。。猫乸。。咁得闲啊??
原帖由 mun2 於 2009-1-20 01:00 PM 發表
过儿。。。 你很忙啊??
是啊。。这个星期真是会好忙。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-20 01:06 PM 發表

你忙乜? 要我帮手吗??
黑黑嘿嘿嘿。。唔使了。。自己的事自己搞掂。。我唔可以俾咕咕辛苦的。。
原帖由 toyo88 於 2009-1-20 04:48 PM 發表

他除左搞机仲有咩搞喇
嘿嘿嘿。。金仔是水果小王子啊。。

回應 bmoon1977 第 2635 篇文章

哈。哈。。胡须帮啊。。我有听过。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-20 07:13 PM 發表
找不到那首 marmalade...
是啊??!?!
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-20 07:18 PM 發表
嘿嘿... 过奖过奖...
过你个头。。看住你的银包啊。。
原帖由 toyo88 於 2009-1-20 10:55 PM 發表

嘿乜鬼喇~唔滚唔知身体好呀~~
哈。哈。是惊他没搞到周身没个钱咯。。
原帖由 ngls 於 2009-1-21 08:03 AM 發表
2哥早晨。。。
嘉嘉。。午安啊。。。就新年了。。有打算去边玩吗??
原帖由 无印良品 於 2009-1-21 08:08 AM 發表
....早晨啊...wk.hoo

老细。。点啊。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-21 10:10 AM 發表
二哥..早晨...
今日得闲吗??
哦。咩事啊??有钱分啊??