返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 09:41 PM 發表
你都识货啵~!!!
哈。。哈。。出来行。。。点都要识番多少野的。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-15 03:17 PM 發表

257618你实在对我太好
哦。。讲真话之嘛。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-15 06:07 PM 發表

我的衰样你们都看过了.........................
吓。。你咁靓都叫样衰。。咁。。。咁我咪是怪物。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-15 06:12 PM 發表

你的样子好看呀~~~出得厅堂~!!!:014:
哈。。哈。。系啊。。和尚仔看都生之猫入眼啊。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-15 10:47 PM 發表

来啦~废中之皇
哈。。哈。。咪咁讲喇。。我会唔好意思架。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-15 10:51 PM 發表

你都会唔好意思?!
是啊。。我个人好低调架。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-15 11:00 PM 發表

是咩?!!.....
你咁讲是唔信我喎。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-15 11:11 PM 發表

兄弟讲野,我紧信既~~~
咁个样。。家阵好委屈你啊。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-15 11:28 PM 發表

唔委屈~!!一d都唔委屈~好顺添~~
唔理你了。。我闪去睡喇。。

回復 #714 toyo88 的帖子

你放心喎。。我投左给bb喇。。快D找人撑bb喇。。

原帖由 夜雨馨 於 2008-3-16 11:57 AM 發表
:onion05: 我来撑场
点解夜夜唔撑我场。。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-3-16 03:14 PM 發表

睇来你要反醒下啦~~
我看要反醒的是你呀
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-16 03:21 PM 發表

:onion05: 现在跑住去
要讲才去。。心淡了。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-16 05:59 PM 發表
多谢你地投我一票.........
哈。。哈。。。我地紧撑你架。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-16 09:42 PM 發表
垃垃仔~你醒了没?!!~等你的鱼上桌呀~!!!
噢。。有鱼吃都唔预我。。