返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:32 PM 發表

sorry老公仔呷醋,我都无变。。。
唉。。当我黑仔咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:41 PM 發表

唔好甘啦!二哥啊。。。。。
唉。。算啦。。下次,你地两公婆咪再咁玩我啦。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:46 PM 發表

我无心咖。。。   谁当是玩游戏   为你花过力气。。。。
唉。。你看。。。后遗症来了。。阿三开始玩我了。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:47 PM 發表

阿西哥~~ .............................. ...............................
点啊。。武大哥。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:52 PM 發表

金连呢??
哦。。找老婆。。找到我这度。。你玩我咩。。武大兄。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:56 PM 發表

我温阿嫂~!! 我刚刚打老虎返黎~
哈。。哈。。打老鼠你就得。。。阿武大哥。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-20 10:58 PM 發表
:onion05: 我又返来啦
哦。。夜夜。。今晚咁早就来了。。找阿三吗/?
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 11:00 PM 發表
都11.00僚啊...:onion18:
是啊。。你咁夜架。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 11:00 PM 發表

听讲.....你勾大肠啵~~
吓。。唉。。唉。。我一言难尽。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 11:05 PM 發表

哈哈............
你重在度笑。。勾二嫂这条罪可大可小架。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 11:12 PM 發表

我话勾大肠啵~~
唉。。。阴影太大了。。我都是闪了。。。:019:
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 11:21 PM 發表

我来..你走:onion03:
唉。。你去看下前几张帖。。就知道我点解要闪了。。:019:
原帖由 cck_my 於 2008-6-20 11:47 PM 發表
:onion31: 你仲讲, 等下啊老友返黎又闹你架啦!
唉。。cck兄。。你来帮我澄清啦。。。:019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 11:55 PM 發表
咩事啊。。啊2.。?
阿大。。。他地讲我是西门啊。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-6-21 12:00 AM 發表

阿西门.hoo~~
都是你。。