返回列表 回復 發帖
嘿嘿嘿。。。回来露一露面先。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 蓝云 於 2009-2-14 12:57 PM 發表
老二。。蓝云飘来探你啊。。。
蓝蓝。。好耐没见到你了。。
原帖由 lhy92725 於 2009-2-14 12:58 PM 發表
二哥,琴日的故事有结局未啊
咁期待啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-2-14 01:01 PM 發表
2哥... 你好...
你又咩事啊??
原帖由 蓝云 於 2009-2-14 01:30 PM 發表

是啊。。老二。。。看来倾日错过佐好戏哦。。。

所以今天特地飘到同你讲声情人节快乐哦。。。
唔好再提清银节了。。我的颈的血。。未停过。。
原帖由 cammy8080 於 2009-2-14 01:38 PM 發表
wk...
噢噢噢噢。。你来啦。。
原帖由 cammy8080 於 2009-2-14 01:42 PM 發表

今日係情人節,不過我祝你日日都快樂!!
我情愿没咩节日。。。。你都要日日幸福快乐啊。。记住,唔好挂住看书啊。。出去行行街。。
原帖由 蓝云 於 2009-2-14 01:44 PM 發表

哦。。。未停过啊。。。那老二你不会失血过多啊??
我咁肥。。应该可以顶几日的。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-2-14 01:44 PM 發表

使悟使我帮手止下血呢
噢。。点帮啊??
原帖由 cammy8080 於 2009-2-14 01:51 PM 發表

今日下午出咗街嘞!依家要睇好多書,基本上係温習,温習再温習,
噢。。咁你看累了。。就去休息。。我都要出去了。。拜拜。。下次再倾。。拜拜。。。
原帖由 蓝云 於 2009-2-14 01:57 PM 發表

哈哈。。。顶不到的时候。。。你可以话我知。。。

我应该可以捐点被你。。。。
噢。。咁蓝蓝你是咩血型架。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-2-14 03:49 PM 發表
加埋他们,周小姐,中国小姐,越南小姐,泰国美媚..... 真的不懂选谁好...
你因著生嘢啊?!??!
原帖由 mun2 於 2009-2-14 02:36 PM 發表
过儿, 今晚我地看日落咯。。。。。
噢。。看埋日出喇。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-15 12:01 PM 發表
日日情人节...
老鼠仔。。
原帖由 lhy92725 於 2009-2-15 03:49 PM 發表
back
有没人在啊???