返回列表 回復 發帖
哈。。哈。。我都来喇。。:onion05:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 walala 於 2008-3-17 04:16 PM 發表

废皇。。。你都来了:onion14:
哈。。哈。。我地花啦啦三人组一起喇。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 04:24 PM 發表

无我份。。:019:
哈。。哈。。都可以喇。。咁我地花啦啦四人组喇。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 04:34 PM 發表

嘢。。:014: 我有份咯。。:onion05: :onion05:
哈。。哈。。我地的新组合。。花啦啦男子组。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 04:37 PM 發表
我走先,,有东西做..
吓。。bb我都未同你讲到野你就走。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 04:51 PM 發表

唔讲钱,不过讲金
不如。。讲你的命啦。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 05:00 PM 發表

我既命无咩好讲啵~~除左大富大贵,长命百岁喇.....
哈。。哈。。你讲啊。。你家阵才中年。。几时到。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 05:16 PM 發表
d人散晒左啵......:019:
是喎。。我都要出去了。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 09:15 PM 發表

拉仔~又去那里啊???:onion14:
咁你地几条友仔又去左边啊。。。:024:
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 10:36 PM 發表

刚刚电脑有d问题.....
唉。。不过。。我这度的线又来同我玩野喇。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:35 PM 發表

你的兄弟不见料...
哈。。哈。。我都在度喎。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:56 PM 發表
~~肥仔杰....学靓姐叫你~~
呜。。呜。。靓姐都讲我唔肥。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 02:03 PM 發表

都系一句j...哈哈,,~靓仔杰~~
我都唔靓仔。:019: 。你都是叫我杰仔好啦。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 02:04 PM 發表

我肚子饿....
哦。。你又没去吃野架。。

回復 #827 ckhooi74 的帖子

是唔是听者有份先。。。