返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-26 04:03 PM 發表

甘都俾你估到!!!

我以后注意下,唔好用背脊对住你咯~~:014: :014:
哈。。哈。。我惊阿三分唔清喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-26 04:23 PM 發表

吓!.......长平公主??
哈。。哈。。我就是唔敢讲。。都是阿三勇。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-26 05:02 PM 發表

:024: :024: :024: 你两兄弟,系米趁我病罗我命啊!!
哈。。哈。。就是等这个时候落手咯。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-26 05:26 PM 發表
你们谈些什么...?
哈。。哈。。讲紧她的胸咯。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-26 05:33 PM 發表
边个既胸。。
哈。。哈。。这个场是边个的咪讲边个咯。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-26 06:14 PM 發表

:024: :024: 今日係米唔俾我火过你都唔舒服~~~~

你地几兄弟都系身痒啊!
噢。。你来啦。。我冲干净。。等你。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-26 09:09 PM 發表

甘我黎喇!!!!
唔是同你讲。。。死678开啦。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 09:43 AM 發表

打你小人先得~~~~你甘衰,成日林埋晒D唔干净既野!
哈。。哈。。系你暗示我咁讲喎。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 01:47 PM 發表

:024: :024: 幾时有暗示到啊!!你係米唔識睇中文~~~使唔使我教你啊!
都讲暗示咯。。得我地两个知的。。人地又唔知。。你讲咩都得架啦。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 02:39 PM 發表

你真系~~一日唔俾我火过都唔舒服啊 。似乎你日日都身痒
哈。。哈。。就是知你钟意。。我咪找你止痒咯。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 03:49 PM 發表

:024: :024: 你条友~~~~~~~~ 想S米讲声咯!我一定帮你实现嘎!
哈。。哈。。咁狼死。。哈。。哈。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 05:29 PM 發表

晚上我都唔上既~~~
你屋企没电脑的咩。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-27 09:19 PM 發表

人地晚黑有其他野做
做咩喎。。做咩呀。。唔系除左睡觉重有咩好做呀???
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 09:35 AM 發表

:014: 有电脑啊!仲有两部咁多添~~不過,我係睇碟嘅,唔上网!
咁就是你的问题咯。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 09:36 AM 發表

:024:唔狼S,你当我冇到喔!
哦。。又来野了。。。咁好火。。看住爆血管喎。。。