返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-2-20 01:58 PM 發表

要揾D野刺激下
要架啦。。就讲这排火红的话题啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:30 PM 發表
二哥...多谢你的120蚊啊...
我估唔到我有120蚊的魅力...
我没6亿。。只好俾120蚊咯。。
原帖由 mun2 於 2009-2-20 02:34 PM 發表
猪都有120蚊啊?? 咁我只衰雀呢?
咕咕没价的。。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:35 PM 發表
我嚟啦,今日有咩搞作啊?
看你想搞D咩咯。。
原帖由 jclai 於 2009-2-20 02:36 PM 發表
我会写6亿。。。。要真的6亿一世也找不到。。。
烧的个D就有。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:36 PM 發表

你的120蚊的心意,我收到...
不过我都是要揾个俾到6亿的人来电...
阿大有喎。。D高层都有咯。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:40 PM 發表

我呢D身材同人相差咁远,边有人肯搞我啊。。。。。。。。。。
噢噢噢。靓姐今日开窍啊。。终于知道自己
原帖由 jclai 於 2009-2-20 02:41 PM 發表
600亿也有。。。
仲可以开支票。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:42 PM 發表

阿大的唔可以搞...
高层??呢个唔错..要去边度揾来搞啊?
嘿嘿嘿。。少了一个机会了。。
原帖由 jclai 於 2009-2-20 02:42 PM 發表
可以去减肥。。。。。
嘿嘿嘿。。俾6亿她去减肥啊??
原帖由 jclai 於 2009-2-20 02:44 PM 發表
你要整容和隆胸先。。。
哈。哈。。我惊6亿都唔够整喎。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:47 PM 發表

人地讲野咁温柔,我想学架~~~~~~~~
你大白鲨识唔识喵喵声咁叫啊。。
原帖由 mun2 於 2009-2-20 02:47 PM 發表

咁。。。 我都要充电咯。。。。 边度有电塔啊??
咕咕练玉女心经应该有D帮助的。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:49 PM 發表

俾D道德好没??
自己人是唔可以乱搞的..
我讲的唔是啊大。。是。。。另有其人。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:53 PM 發表

哈哈哈....么大白鲨识叫的咩???
和。哈。。我只是知道它识咬人。。