返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-3-20 10:49 PM 發表
bb~你来啦~~挂住你
bb没来。。我就来喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 walala 於 2008-3-21 01:17 AM 發表
我来了。。。:onion05: :onion05:
哈。。哈。。你有没早D喎。。:019:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-21 06:26 PM 發表
我都来啦:014:
夜夜。。我都来左啦。。
喂。。啦啦兄。和尚仔。。我返来喇。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-26 04:25 PM 發表

边个系和尚仔,啦兄??你又系边位????
啊。。你要咁对我吗??咁。。咁。。我走啦。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-26 05:01 PM 發表

鬼叫你失踪甘多日咩~~~
唉。。我都唔想架。。一言难尽。。:019:
原帖由 howgeemun 於 2008-3-28 11:45 PM 發表
:onion05:  經過
喂。。你好耐没msn我啦。。
原帖由 walala 於 2008-4-12 05:00 PM 發表

:019: :019: 好凶哦。。。那我走了
吓。。我一来你就走。。玩野呀!!!:024:
原帖由 walala 於 2008-4-12 05:07 PM 發表

:019: BB叫我出去。。。。
唉。。bb都会骂人的咩??定是你对bb做过D咩呀??
哈。。哈。。我都顶番野先。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 11:17 AM 發表
早晨bb,今日咁得闲既。。?
哈。。哈。。阿大。。我都得闲喎。。。:014:
原帖由 walala 於 2008-4-21 01:22 AM 發表

没有。。。
哈。。哈四弟又有新花名了。。叫大炮王。。
原帖由 walala 於 2008-4-21 01:57 AM 發表

水炮就有。。。。
哈。。哈。。死蛇你就有一条。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 05:38 PM 發表
4弟....
你返来就好了。。我地三个几担心你啊。。:onion31:
原帖由 walala 於 2008-5-1 05:49 PM 發表

....衰多口
哈。。哈。咁我地重唔落井下石。。