返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 12:37 PM 發表
老兄,你们都不好整天酱激猫猫啦。我看到她好像很可怜酱...
哈。。哈。。哥仔。。我看你都是少来的人。。你唔知她的野咁多架喇。。

哈。。哈。。又一个给她扮可怜呃到了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 12:45 PM 發表
哦... 酱要多点上来联系练习啦...
哈。。哈。是啊。。你上来多D就看到她的凶残真面目架喇。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 01:01 PM 發表
haha... 不多觉她会是酱的...
哈。。哈。。给你看得出就唔是叫扮野啦。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:02 PM 發表

:onion31: :onion31: 多谢喔!!

你唔激我,我又點會火啊~~
哈。。哈。。咁你才可以感觉到自己的存在感喇嘛。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:03 PM 發表

都係你最好!!你都知道我可怜~~

佢地個個都成日虾我,仲激我!!
唉。。又来了。。我开始个阵都是给她用这招呃过架。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:04 PM 發表

:024: :024: 你唔好成日講我坏話啊!
这D是真话。。唔系坏话。。:014:
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 01:10 PM 發表
哈哈... 如夜晚得空再谈吧.. 我去吃午饭咯...
哦。。好啊。。咁今晚再倾喇。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:15 PM 發表

:014: :014: 我都無成日發脾气~~

無人激我,米唔發囖!
哈。。哈。。咁是你的eq唔够才会咁样咯。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 01:20 PM 發表
啊2,呢度都有奖金罗嚄。。
是???我唔知喎。。派左啦??
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:20 PM 發表

我完全唔覺喔!
哈。。哈。。你唔觉的话。。咁我就再接再厉的给你感觉到架喇。。:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:22 PM 發表

从来我都冇呃過你喔!

唔好乱講啊~
有边个做左衰野会讲自己是衰人架。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:24 PM 發表

:014: :014: 完全唔觉得,你而家講緊真話啊!
唉。。真话是比较难听架喇。。:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:28 PM 發表

你試下!!係米要我好好服侍你啊??
噢。。哈。。哈。。你又来了。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:29 PM 發表

我都无做过衰野喔·!
哈。。哈。。是喎。。咁我。。信唔信好呢???。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 02:31 PM 發表

信我好D~~
噢。。信你即死。。