返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 12:47 PM 發表

我淨係知有周潤發做....唔知阿2係咪睇呢套...
是得这一套哦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-3-15 12:51 PM 發表

可以再食件马蹄糕
噢噢。。有没整个灌汤饺啊。。
原帖由 lhy92725 於 2009-3-15 12:55 PM 發表

灌汤饺其实不算正宗广东点心,我一般嗻
但都有时会食
哦。。咁我就唔清楚了。。可能是大马这度已经没分正唔正宗了。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 12:57 PM 發表

好唔好睇??我都想睇
哈。哈。。可以看的。。但是,下载来看就好了。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 12:57 PM 發表

应該係卦
哈。哈。。你咁瘦。。吃多D都唔惊咯。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 12:58 PM 發表

好耐無食马蹄糕喇
哦。。我比较挂住香港的牛杂。。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 01:01 PM 發表

我都諗住下载来看.....真人版一定好搞笑
噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢。。。可能是个人关系。。搞笑就麻麻了。。动作同科技仲可以。。

故事就讲唔讲就算了。。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 01:01 PM 發表

你分D肉比我咯
我得肥油。。没肉。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 01:02 PM 發表

我挂住勁辣咖喱魚旦
是啊。。惨了。。而家搞到我就想吃了。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-15 05:58 PM 發表

睡咁耐啊..
唉。。而家才回到。。应承你的事没做到。。。对不起。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-16 09:10 AM 發表
阿2哥哥....起身喇
已经起咗了。。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-16 10:22 AM 發表

想你
真啊。。那一天不想你啊。。我去吃早餐先。。一阵回来才倾。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-16 10:27 AM 發表

等你
回来了。。仲有没人在啊??
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 12:06 PM 發表
我是人...
老鼠仔。。。
原帖由 allex84 於 2009-3-17 11:39 AM 發表
請容許我來這裡騙積分
哈//哈//没问题。。