返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 10:02 PM 發表

我系不倒既!!
哈。。哈。。我重以为你誓不起头喎。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 10:28 PM 發表

誓要起头!!!
小心爆血管喎。。。

回復 #1454 toyo88 的帖子

哈。。哈。。我就没咁的问题啦。。
原帖由 walala 於 2008-5-2 07:09 PM 發表

牙签=kayu balak
哦。。咁你几时会拿给我地看啊???
原帖由 walala 於 2008-5-2 09:17 PM 發表

你也要看。。。。
唔使钱的野。。见识下都好。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-3 12:52 PM 發表

296701有裸照睇
看啦啦仔之前。。不如,看下夜夜你之前激昂给我地看的相片先咯。。。
原帖由 walala 於 2008-5-3 08:12 PM 發表

老二说的对。。。。夜夜快给我看看
哈。。哈。。你咪以为可以甩难呀。。下一个就是你。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-5 12:07 AM 發表
哈哈,写错。。是啊2.。。。
又讲我怀话。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-5 11:29 PM 發表
阿2~电脑野你熟无呀??:onion14:
哈。。哈。。识开。。识关。。识下载。。识打字。。

哈。。哈。。你讲熟嘛。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-5 11:49 PM 發表

甘......甘当我无问过喇......
哈。。哈。。没问题。。
原帖由 walala 於 2008-5-6 11:58 PM 發表

咸鱼没价钱。。。
哈。。哈。。咁又唔一定啦。。。霉香咸鱼几贵架。。。

回復 #1683 夜雨馨 的帖子

哈。。哈。。夜夜。。你唔好讲到咁白啦。。。

回復 #1689 夜雨馨 的帖子

哈。。哈。。咁就要看影相个条友仔的功夫了。。

回復 #1686 夜雨馨 的帖子

噢。。夜夜。。你唔好咁激动啦。。

回復 #1693 夜雨馨 的帖子

我惊他买条咸鱼就够力咯。。。