返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 04:56 PM 發表
老三有几个三嫂啊。。
哈。。哈。。加埋这个有两个了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 05:53 PM 發表

:014: :014: LA LA,你嚟咗啦!!

你已经落班??:onion05:
我都来左喎。。。。:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 05:56 PM 發表

你今日成日都系度喔!!
哈。。哈。。我是激发紧你嘛。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 06:11 PM 發表
冇心情!!

你點激都冇用啦!:019:
哦。。咁严重。。。咁帮你预备身后事啦。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-29 10:21 AM 發表

大哥哥,早晨啊!
咁唔开心。。我给你开心下喇。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 01:45 PM 發表
今天我们的主角没上来.... 不知是不是给人激晕了...
哈。。哈。。有边个可以有咁的能力啊。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 02:05 PM 發表
不就是整天给你激到呕电哪个咯... 哈哈..
吓。。有D咁的事。。唉。。我没去尽就激到呕电。。我出尽力个阵咪死得。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 02:14 PM 發表
哈哈... 酱你要出尽力啦...
哈。。哈。。我等紧她来啦。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 05:50 PM 發表
嗨... hoo兄,你的猎物好似闻到你的味。不蒲头喔.... 哈哈...
哈。。哈。。真系有可能太过扬。。搞到她唔敢来。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-30 01:28 AM 發表
酱你就要收检点啦... 哈哈...
哈。。哈。。没法喇。。只好是咁做咯。。
原帖由 armanraarmanra 於 2008-5-30 03:54 AM 發表
初黎步到, 大家好!~ :onion14:
哈。。哈。。你好喎。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-31 02:10 PM 發表

废皇哥哥,你唔好趁我唔起度講我坏話喔!
你。。你。。你咁样看我。。。我会做野给你看。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-1 12:14 PM 發表

我不嬲都系甘睇你嘎啦!你成日都讲我坏话~~~
哈。。哈。。。讲坏话我就唔会喇。。我只是会讲真话。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 09:37 AM 發表

:onion31: :onion31: 你仲起度狡辩~~~
啊。。我没狡辩啊。。我对你真心架。。我对你就只会讲真话。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 10:11 AM 發表

咁你幾時有講過,好聼嘅真心話,俾我聴過啊???
咁真话系难听架喇。。