返回列表 回復 發帖
你终于浮出水面啦!娃娃。。。
原帖由 yiyianki 於 2008-11-3 09:28 AM 發表
我仲要辛苦多15年呀起碼....哈哈
值得!之后就可以叹世界咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-3 09:48 AM 發表
15年後叫做唔洗咁憂心...但係個女喺母親心目中...永遠都係要憂心.....
所以....直到我死左果日...都未可以透透氣....死左就更憂心...擔心佢生活等等的事...
呢d唔知係唔係叫兒女債呢....哈哈 ...
简直就是咯! 一生儿女债,无法还得清哦!
望儿女大过之后,孝顺咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-3 06:02 PM 發表
望就咁望啦,,,
不過我邐 都幾難了...哈哈
希望你美梦成真,娃娃!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-3 08:15 PM 發表
哈哈,,,,,相信難過登天....哈哈
只有恒心什么事情都可以成功。。。。
娃娃,很久不见哦!很挂住你咯!
订于二零零八年十一月二十二(星期六)
下午时间二点正开始(香港时间)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。

新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬
原帖由 sos924 於 2008-11-20 12:47 AM 發表
又返黎~
龟仙人,很久不见哦!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-20 04:59 PM 發表
hihi jclai   好耐冇見,,,,
娃娃,这个时间,点解这么得空蛇啊!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-20 05:25 PM 發表
因為明天女女不用上學...放假....所以她去了我媽媽度...
哇!这么爽啊!好正哦!星期六下午两点,你得空吗?

miaomiao的结婚典礼哦!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-21 10:41 PM 發表
得空呀,,,,不過要出街,,,,,
啊!不是吧!没法子咯!慢慢去血拼咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-11-22 02:04 PM 發表
我已到了,.,,,,遲一陣我再出街啦...
我幾比面你..哈哈
多谢。。。。多谢你咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-12-8 01:22 PM 發表
一頂返學既日子盲 慘慘慘.....冇一晚係有足夠既睡眠.....
娃娃,你真是辛苦命咯!希望将来你的儿女孝顺你咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-12-8 11:03 PM 發表
佢好乖....好鍚我,,,
相比佢對住個老豆....老豆就慘d....
佢成日恰老豆...又打老豆,,,講野又粗聲粗氣...哈哈
不是吧!这样来喋老豆。。。哈哈!
哇娃!你浮出水面啦!