返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:05 AM 發表
8月19日(sat)有無問題?? <:-P
可以..去邊?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:12 AM 發表

森美果個..如果改做 最想非禮男藝人

我敢擔保  佢兩個無事[-X
分分鐘升收聽率.加圭人工......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 01:13 AM 發表

呢方面...真係要認真諗諗...:L
齊 18 既就上.....HA H HA AH;P

夠先岩......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:16 AM 發表

而家15/16 都唔好睇 :Q
一來不好睇.....
2 來....佢地玩佢地贏禮物.邊投入嫁......

要玩佢地先好睇....衫又要少.....女又要靚........:))

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:18 AM 發表

18以下得幾個 :L
你岩唔岩嫁?!:D

奧林比亞高斯(-0.5)          賠率          2.00

踢成點?!

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:23 AM 發表

唔好呀 大佬..我仲後生  ^:)^^:)^
你同佢地講我想留返比我老婆......你地唔好搶左去.....:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 01:25 AM 發表

未打啊;P
停止投注時間 :  04/08/2006 00:30(香港時間):o

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-4 01:25 AM 發表

2.45am先打
妖......佢誤導他人.....

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-4 01:26 AM 發表
走先~~~~bb
88 NONO

如果係就出 PM......?

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-4 01:26 AM 發表

無  嘰嘰...我最鐘意唱舊歌  heheB-)
煲老牛我都喜愛......:P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 01:30 AM 發表
蠟筆小新扮多拉A夢

:))
;P;P;P

原帖由 Q版賀迪 於 2006-8-4 01:31 AM 發表
HIYA 返到屋企囉~
你好......