返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:55 AM 發表

:-O隻肥野唔理我架喎[-(
理既.....好外冷內熱型......=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-4 01:56 AM 發表

:-*
d雨攪到我隻腳濕哂:Q
算少事.....新聞都見好多人中左 SIDE KICK 跌低晒.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 01:57 AM 發表

版主BBQ
我都忘記左......;P

咁我知道啦......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:01 AM 發表

咁.........我知有件咁0既事......但個樣就諗唔起....
你只會記得女女.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:03 AM 發表

你梗知啦...果時我同佢地劈緊酒...

你就晌另一邊on9緊...佢就坐晌你果邊...

咁你實認得啦!\:D/
乜你地唔係直頭分開玩咩...?
你有你玩佢地有佢地玩.......

咁快散場呀?!

沖完涼.....就閃晒!?

http://www.youtube.com/watch?v=C0hT8FoxUFA&NR

886!!!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:03 AM 發表

:-"
?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:06 AM 發表

你有冇買奧林比亞??
網$

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:10 AM 發表

真錢冇??
無.....

馬會都沒有盤.....加上戒緊......

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:11 AM 發表
咁遲先開盤...買唔到~0~
你想買什麼?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:11 AM 發表
睇來wahshan今晚都係黑仔架啦:L
皇馬輸左?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:13 AM 發表

係喎:L
奧林比亞高斯 對 皇家蘇斯達入球大細
大  賠率          1.90       20000 分

奧林比亞高斯(-0.5)          賠率          2.00      20000分

皇家馬德里 ( 讓 一球半/两球)  賠率          2.00     20000 分

Sleepingzzz  2006-8-3 09:21 PM 金錢 60000 元  積分轉

而家什麼分數!?

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:14 AM 發表

奧林比亞高斯走地受唔受??
1萬
我沒有友誼賽資料......點接受你!?
而家幾比幾先唔知道......

不如你問下超人好過啦.......:-"

THX!!!