返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:08 PM 發表

我貞操唔值錢:$
咁拿出賣啦......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:10 PM 發表

係呃女人 ..... ;))
大家要既不同......

你要身體.....

佢要錢.....

沒有衝突.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:10 PM 發表

我被個呀叔呃:L
咁好大劑..要睇心理醫生......:D

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:12 PM 發表

到啦到啦 =D>

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:16 PM 發表

心理學家 ^:)^
我係 "佛落沒有醫德";P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:18 PM 發表

錢我都想要埋...... :$
鴨係你唯一出路.....=D>

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:23 PM 發表

有冇好路數 ?!
影將全裸來睇下先啦.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 03:26 PM 發表
蝦條屎左?? ^:)^
你地都唔講野......X(

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:28 PM 發表

我怕出名 .... :$;))
阿毛喜歡名牌.......:))

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:37 PM 發表

噢 ...真好淫 ...... :-*:-*:-*

唔還得唔得 ?! :$;))
;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:35 PM 發表

>:)
坐蓮即死......;P

又死埋......

無交嗌......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:43 PM 發表

你咁樣 .... 我會愛上你 .... :$:-*
佢係你第一個客.....:))

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:42 PM 發表

你好多錢喎 !!!打劫 !!

拎住一千幾百萬o黎洗o下好喎 !! :@
想要.......參加 DEE 王爭霸戰.......10 年後舉行;P