返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:45 PM 發表

佢一早比人劫完  :-"
:Q
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:47 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=3qRn2LV4mRA&NR
蝦條~成10分鐘,好長下...
睇下先...THX!!!:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 03:47 PM 發表

want die?? or 10U??>:)
佢想要咋......%-(

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 03:47 PM 發表

有冇個快 d o既 ?!
等依度賭場開.....

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:48 PM 發表

之前睇過第二個..又係玩呢d野..炸親自己  :-"
用什麼嫁?!

干冰 + COKE 都咁勁.....地下都爆開左......%-(

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:58 PM 發表

我推斷的..

乾冰=二氧化碳固體既狀態..

咁本身可樂都已經有大量二氧化碳

之後d乾冰入左去..入變番做氣體..

咁個瓶入面咪超多氣..壓力趠...
好.....有分析!!!=D>

咁上次你睇佢用什麼爆親自己?!:-O

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:01 PM 發表

我亂估咋:$
亂估都中先慘.....^:)^

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 04:03 PM 發表

same..
因為條友見塞晒d冰入去都唔爆..走去fing佢..咁就爆左.. =D>
隻手斷左!?;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:03 PM 發表

你戒緊 , 我唔比你啦:)
比埋啦...>:)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:05 PM 發表

一時好彩0者;P

輸死都試過啦:Q
贏 99 次輸1 次......<:-P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 04:07 PM 發表

好彩唔係塞左好多..一隻手指冇左少少肉啦  
之前我睇佢地都係.....如果去拿來掉時自己爆.....手都無......

係都帶返手套先掉......

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:09 PM 發表
法甲行新積分制度~

和波, 輸波都無變, 只是嬴波改左, 嬴1球, 只有2分, 嬴1球以上有3分
因為成日開細同悶.....;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:13 PM 發表

好得人驚....衣d野做唔做得weapon嫁?
可以......

掉落車.....玻璃窗一定無.......

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 04:15 PM 發表

^:)^冇錯! 輸一鑊甘就改變左我一生! =((
而家重有賭呢.....;P