返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-8 05:50 PM 發表

幾百個,佢邊夠皮[-X[-X

我唸佢想你受佢>:)>:)
依場我都係棒愛隊先買.......

都沒有信心......因為好像係殘陣........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-8 05:51 PM 發表

你受左佢啦>:/
佢 pm siuyeah......一陣.......唔好搞......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

無左投訴貼......=((
無左幾十萬買左藥水啪來升果 3 個 LEVEL.......X(X(X(

再啪過......小7你呀!!!:@:@:@

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:08 PM 發表

同stanley剛剛傾完
吹什麼?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:09 PM 發表

捨得出來啦:@

過返數比你啦 , Thanks
收左...^^

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 12:10 PM 發表
入球大  3串1  

利爾 x AC x 利記

1.7 x 1.65 x 1.6

點睇?
佢貼 利記 加拉

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:10 PM 發表

喂 你去做寵物管理員啦 , 極多0的樣出來:lol
我同佢地都唔岩既......我又不識寫程式.....
去到咪盞搞......

我都想加改圖功能......

之前貼都比人佢地刪除埋........

安迪 話送出佢隻 149 級既貼..都圍內刪左.....

依D 高層.....我沒有本事服務........;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:11 PM 發表

會考
ST!?

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-9 12:11 PM 發表

佢咩成績?
WHO ...屎單利?!;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 12:12 PM 發表

佢真係.....
標題 " 搵命博 "......好好笑.......

真係我為人人......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:19 PM 發表

:L
有野就講.....:-"

妖...睇下主題先入來啦......^^

我都.........HA HAHA

名唔改.....
錢唔比......
相唔交......