返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版托尼 於 2006-8-9 12:26 PM 發表
東東東東
您已經設定了超過 20 位好友,請返回。

[ 點擊這裡返回上一頁 ]

下次請早........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:26 PM 發表
即係輝唔去 ivan都...ivan都....我都..... 我都.....蝦條又.....;))
為就大家推遲一星期;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版托尼 於 2006-8-9 12:28 PM 發表

:$:$:$
我都未知邊個係邊個添:$
睇第一頁......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 12:30 PM 發表

你個奸計唔使旨意得逞!! :@
.......X(

未搵到人......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 12:32 PM 發表

但我有21個喎...:L;P
為何!?

加多一 2 個試下.....:o

你地都加到 2 幾人?!

咁我又比人針對......HA HA HA HA

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:35 PM 發表

你最近好忙咩??
因為.......都好忙下.....:(

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:37 PM 發表

死得最慘一定係咸蝦;P
應該係.....:@

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 12:37 PM 發表

好似而家無LU~ ^:)^
同佛印私下針.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 12:39 PM 發表

我諗佢真係有d事...正常黎講佢無理由會唔出....
X2:$

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:30 PM 發表

你一年出來一次

我已經出多過一次......可以唔出......
你地唔可以......^^

魔偶39-42
鬼眼狂刀31-37
死亡筆記 全
火影忍者290-318
天上天下14
one piece395~422
龍狼傳147-152

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 12:47 PM 發表

每日10UX(
推遲一星期一定得......:D

都同左賓仔講.....:(

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-9 12:47 PM 發表
屎仔 一鬧佢即潛水 :@
好平常..可能閃左添.....

佢一出最耐 15 分鐘就會閃

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-9 12:47 PM 發表

你一人放低一億比我地先
等我地諗下比唔比>:)
咁大劑%-(