返回列表 回復 發帖
唔好大細超......人地唔出聲唔去就得.....
我出聲唔去唔得......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-9 12:59 PM 發表

無錢收既:@
收齊一次過...OK?!:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

利物浦

[-2.0]
1.975

睇下出什麼人先.....

又話開 -2.5 既!?
開左係邊!?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-9 01:10 PM 發表

知"此"近乎勇卦.....:-SS
昨日阿記殘陣都 3 球......今日利記主場...人緊係去馬.....

食野先.....^^

有相.breaking news
有條友仔係地鐵入面賴屎... wa.. 攪到成車都好臭
佢仲成塊面對o左落o的屎度....
呢張相都係之後先影... 遲o左..

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-9 01:26 PM 發表
歐冠外圍~利物浦 對 海法馬卡比 10/Aug/2006
海法馬卡比 [+2.5] @1.80
= 1000 萬!!!

OK!?

似飲醉...失禁

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 02:30 PM 發表
<----請問有冇人可以形容下呢隻野;))
狗口長出象牙......;P;P;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 02:38 PM 發表

好!!....形容得最貼切!!^:)^:))
加返一百分幾十比我啦.....:D

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-9 02:40 PM 發表
阿Ben , 不如你做管理員改咩獸系0的圖啦
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

支持下我既貼.....

大家都好......