返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:22 AM 發表

pk都慢?  
pk 快.......

一次 + 55 點 exp
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

果時 8 十多級......同佛印揪.........
一陣就升 左 10 級...
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:23 AM 發表

諗起都想笑..邊有人咁柒 :)):))
所以 打 pk 比打怪快升...不過少左$

因為打怪布錢收.......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:23 AM 發表

諗起都想笑..邊有人咁柒 :)):))
好鬼豬...重話做過版主......挑!!!;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:26 AM 發表

係唔係差唔多lv效果先好?  
高級 打 低級 同死計.....高加少一點...低級既加多一點

平級打...一樣加咁多...exp:)

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:28 AM 發表

點計都係為唔到本-.-
你攻擊力升,d怪血又多左..即係冇用..  
我見怪 hp 唔係好多...80級時......好像都係 2-300:o

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-11 03:28 AM 發表

高級 打 低級 同死計.....高加少一點...低級既加多一點

平級打...一樣加咁多...exp:)
所以果時叫你地狂圍我就係咁解...你地升多一點.......
如果而家你打死我寵物...分分鐘加過百 exp:D

經驗  增加 26 點
TVB  增加 29 元

經驗  增加 25 點
TVB  增加 23 元

時高時低...

平時呃下...生活多愉快......^^

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:33 AM 發表

上次比你一野ko 乜都冇加既?  :-O
你死左....?
我呢?!

應該有加......

去查下先

2006-8-1 01:12 AM Q版希比 -50 +0 健康 -5 +5 死亡
我死先加多一點...可能

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:35 AM 發表

o..原來都升
我個range大概係6-16
你的係1x-2x   
賓賓 一日都賺幾千銀......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:36 AM 發表

係唔係要打完自己唔死先有得加?  
我死會加多好多.......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-11 03:38 AM 發表

你之前同佛打 都係一齊死,然後一齊加?  
係..一個多小時...一齊死.....升左 10 級左右