返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-14 03:01 PM 發表

:$
之前果個唔用啦?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

117, 119 比你地玩死左.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

今日股市行情

成交總額: 2147483647 元
成交筆數: 1116 筆
綜合指數: ↓146.41 %

日日都跌......見怪不怪......

原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 03:21 PM 發表

兩隻最pk既都幫佢地買左50股^^
ha ha ha;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-14 03:25 PM 發表
hihi:D   
hi;;)

開左...等你 pk.....^^

去搵野先.....有事 pm me.....

你地都入晒.....上都無用........>.<"

你地放...唔好等我!!!^^

有人回左佢......搵左...

原帖由 Q版希比 於 2006-8-14 08:23 PM 發表

膁好少..比個衰佛印玩死  :@
而家我入係頂....一陣放我走不了......

你地快放.....賺多一點!!!

原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 08:23 PM 發表

真係唔駛??
而家都仲未係最高點wor
如果唔係有兩個:@放左既話....
你地一齊放啦!!!快....賺左先!!!;;)

一陣 3 億都沒有......放啦!!!

放晒再入...唔怕.....

只要 CCK 暫時唔抽資...佢死不了.....^^

希比, 佛, 艾雲, KAN...都未放.......