返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-8-15 01:29 PM 發表

清風 not one of Q版?
唔識既......殺!!!:@;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

http://3park.org/forum/plugin.ph ... _One&stockid=59

好像有得搞....指賺錢......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-15 01:32 PM 發表
唔知整唔整得死專業收購合併公司
你同艾雲一齊放.....睇下佢死未?!;P

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-15 01:34 PM 發表
你地好似李x楷玩股!
一齊玩啦......;P

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-15 01:39 PM 發表

太遲了...:L
唔明....?

DULI 都未放...

叫 CCK OR ANDY 轉小小比你玩羅.......^^

大家有沒有興趣推高 98 賺一筆......?!?!

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-15 01:44 PM 發表
又跌返lu
放埋...壓低佢再入.....^^

有既開 MSN ADD ME

佛走....散91

掃晒啦.....

請 CCK 注水......

THX!!!^^

多謝CCK

我地攻林左佢伺服......

時得時唔得...佢地入不到......

我好少少....

入到時間多少少.......

CCK 可以再抽啦......

不過抽到 40 .....我地再入好不好......?!

多謝 CCK