返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:15 AM 發表

多d女去就好 ;P
咁要大力支持.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:15 AM 發表

我都唔知點講...佢依傢一放工...就同d同事去食野...吹水...下下去到兩3點..有時又去到4點先返....:L:L...
跟住返到屋企就沖涼訓教...有時有d野...想同 ...
嘩..好明顯出左事........

典型比人帶壞 wet 妹........好小心阻止........

沒有心.....講事實...盡早補救!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:18 AM 發表

現在都有幾個..不過都麻麻  [-(
豬豬地?!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:19 AM 發表

我都想有:'(:Q
獨食難肥.....:@:P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:20 AM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=11859&extra=page%3D1

幾好咁喎  =D>
都 ok!!!:lol

唔係好得..可能設定問題.......

加上佢唔 show 出來.........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:31 AM 發表

:Q:Q

我當時聽到幾燜阿...果時打電話黎...我心唸...難得打次電話黎..有d興奮
點知就係同我講話約佐同事食飯...:Q:Q  之後我想問果陣就講d其他野分散我注意力...:Q  
...........有沒有膽跟蹤幾次.......如果真心沒有佢唔得.........:L

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:33 AM 發表

不太明..   
我試過.....唔係好 work.加上佢有幾多得都唔知道......

沒有係 list 出來個結果.........

依處沒有個 list!!!

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:35 AM 發表

好似有d野咁..不過都係估下咋..唔好當真   
以我經驗..........:L

不過都唔好當真........:P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:36 AM 發表

開新a/c試;P  
點擊太勁..可能林伺服.......

有得諗........;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:37 AM 發表

哎...我都唔知點...:L   不過呢個係佢性格黎....佢就係好鐘意同d fan一齊...同好鐘意一大班人一齊玩....我無怪佢呢d...不過我最唔開心   就係連難得一 ...
我想你要好好想一下......

信唔係唔好.....不過........

有沒有發覺好像同某人一樣.........;))

另外 送野一定親手比......睇下佢什麼反應都好.......
叫人比.......好像........

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:39 AM 發表

冇咁易隊林既..你估3park咩 ;P
會...之後我勁啪藥水......佢都林左好多次.......唔知道關唔關我事呢.......;P

多點陪佢啦.......工返少日都無計...暑期工姐.........

女人好易變........當然唔包括你女朋友啦.......