返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:43 AM 發表

;P
你都估到......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:44 AM 發表

咁唯由夜晚少人試:lol 林左一陣就冇事ga la  ;P
果面威望都不了了之......依面.......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:45 AM 發表

唔拉...我信佢...
岩既......

多點陪佢啦......:-*

我地吹水..玩下野咋.....唔好當真.......:P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:46 AM 發表

睇果陣 都覺得此曾相識 B-)
明早回來......我同你會比人ban acc 滅口示眾.......;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:47 AM 發表

我係唸住果日親手備...係佢約佐人...:Q
下次先比........[-X

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:47 AM 發表

你講緊阿ben??:-O:-O
......你講咋.......;P

我都唔知道你講什麼.......%-(

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:49 AM 發表

我無返工拉  係佢返緊  我都想多d陪佢...但可惜唔得..:Q
什麼工作?!

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:49 AM 發表

又話有d乜乜乜..最後得個吉

呢面"佢話"每日會加錢比你..but唔知係唔係 :-"
依度都沒有啦......我試過都沒有加.......:@

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

過定d分先  ;P
拖埋 c.c 陪葬......;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

最後都有send返sms同我講sorry...話呢幾個星期少佐理我..多謝我既體諒...
陪朋友.....唔陪你......都沒有問題?!

咁你立即約佢下一次......plan 好晒日日節目........

日日約......唔好比佢咁......

陪朋友成日去到 3-4 點.......:@

你又唔可以去既........

sms 不等於什麼.......:@

sor!!! 又發作......:D

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:51 AM 發表

:L:L
eric你"綫"我........:Q
;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:51 AM 發表

pizza hut...大部分都係後生仔女
>:D< 溝女聖地......>:D<

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:56 AM 發表
差不多四點了..咁就吹左幾粒鐘:lol

不過我明天要回校補課..吹住咁多先啦~~

再見啦各位  :-*
o.....4:00 la.......

我都閃........

c.c......我講下咋......唔好當真......多點搞下新節目......

你真心一定可以感動佢既.....加油!!!

我都訓啦!!!

886 all!!!^^>:D<

cck & duli .....do cd-rom!!!:@

ha ha ha......X(

c.c .....希比 .......cck.........duli.....886!!!:-*

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 10:35 AM 發表

:D
好早之前已經叫佢搵你吹下水......不過今次佢都重玥遲過我上來.......唉.......:(

提下佢啦......:L