返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:48 PM 發表

佢話唔係即時加ma....
佢話要等一日埋數時先一次過加$-)
但真係唔覺有.....

加上沒有 LIST ......口同鼻拗.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-18 01:51 PM 發表

who?:o
唔好扮野.......:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:53 PM 發表

係....
加上佢地一向作風.....我唔會再信.......

銀行係.....威望都係.....重有...............

http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=2457365

HA HA HA AH AHA HAH A HA AH AHAHA HAHA AHAH  AH;P;P;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-18 01:55 PM 發表

唔識,我唔係好識人名,我識既得幾個:P
不過係youtube見過衣個人
幾時又比好野我呀!?;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:58 PM 發表

本論壇只有特定用戶組可以訪問。X(
比 ISKENNY 玩踢爆......;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-18 01:59 PM 發表

衣排無搵:P
掛住睇日劇;P
睇邊套先!?;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 02:02 PM 發表

爆乜野???
耍佢 SLEEPINGZZZ;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-18 02:03 PM 發表

冇希望咪冇失望
而家我都係......\:D/

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:04 PM 發表

我諗佢都係d由細傾慕我到大0既純情小fan屎...所以先用我個format~ :-"
收佢入你後宮......:D

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-18 02:04 PM 發表

今日睇完龍櫻,而家無野睇
龍櫻好鬼耐......不過都不錯.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:06 PM 發表

佢仲好意思講話我知佢晌第二度做過賭版:L
你問佢......我幾時轉過 MSN ACC......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:08 PM 發表

我怕佢搞我後欄:-SS
先打針擴胸......之後切左佢.......收佢入後宮.......>:)

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:14 PM 發表

但唔明點解佢係高會...但又係晌版面度係版主...%-(
邊個係高會?!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:15 PM 發表

係喎...你d層層叠&uno晌exxxy度喎...佢比返你未? :o
;P:));P:));P