返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-23 08:11 PM 發表

你點format??
去 檔案總管 FORMAT ......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-23 08:15 PM 發表
試下咁樣做得唔得....

right click 我的電腦 --------> click "管理"---------> click "電腦管理" -------> click 你個舊harddisk ------> 格式化
唔得.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

無奶油嫁..
唔通要用 DOS 去搞.......

無人識..?!

咁我 PM 希比先......

THX ALL !!!!^^

原帖由 彿印 於 2006-8-24 10:42 AM 發表

terry26  new 派錢彿^:)^^:)^

<英超> 阿士東維拉 (主) 對 雷丁 (客)   

讓球盤口
阿士東維拉                        賠率     1.90   20000$

**************** ...
你中多我 2 注.......X(

入球單雙
雙  賠率       1.90   20000$
波膽盤口   1-1 20000$

:)):)):))

昨天我已經叫左.....唔好盲目追阿同車啦......:D

原帖由 danewin 於 2006-8-24 10:43 AM 發表
我用中文再向所有Q版阿仙奴成員道歉

我, Danewin, 一時按錯制, 我完完全全100% 係無心的, 我已經向Admin 報告這事, 我希望會趕快遷回原處"有傾有講 ...
忘記他吧........

一陣將新同舊合併吧.....thx!!!:D

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-24 11:08 AM 發表

^:)^^:)^^:)^
負唔負 6 先.....;P

原帖由 彿印 於 2006-8-24 11:09 AM 發表

車先離譜 lost 2:1
我都估佢不到.....剛開列應該好好狀態.....估佢和.......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-24 11:09 AM 發表
法林明高!!!!!!yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!;P
勁..=D>

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 11:11 AM 發表

唔敢買 , 驚搭沈船:'(
唔怕啦..佢隻船好大隻......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 11:14 AM 發表

你部pc終於點??
昨日搞掂.....不過慢左好多......:@

重未 format 到.....:L

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-24 11:17 AM 發表

;P食得好
你又執左好多..?

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-24 11:22 AM 發表

麻麻....琴日籃球輸左勁多:P
真錢 定 假錢先?!

今日再去馬......;P

版主錯手掉左..

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-24 11:26 AM 發表

真錢,不過足球贏返曬;P
good!!!=D>