返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-24 11:26 AM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=2N-8e2SzEkw
edison 玩野~
睇緊......:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-24 11:35 AM 發表

:))
邊個叫你成日download 完唔益兄弟! X(
我下既你唔岩........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-24 11:36 AM 發表
世綿賽心水

德國 [-O<

gogogo~~ :))
????什麼盤?!?!?!

佢同少爺都睇好下盤..不過開錯左姐.......

時也命也.......

澳門都沒有你盤........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-24 11:44 AM 發表

開球半...即刻殺哂! 就算唔殺哂都唔使死咁多....;P
客場 3 球...主場應該渣流灘......

不過心理關口好難捉.......>:)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 11:45 AM 發表

籃球啊
原來籃球..:L;P

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-24 11:47 AM 發表

大lin...實得! :D
平時冇人搵費事開啫...:'(
有空炸下 .c.c , ben;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 11:48 AM 發表

之前連贏幾次幾千萬
今次派少少:-":-"
幾時開暗比我爆下..;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-24 11:49 AM 發表

係.....估唔到會輸埋
要下來睇返"言"究......;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 11:49 AM 發表

真係好唔小心喎:L:L
;P:));P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 11:50 AM 發表

暫時都唔會開住

你呢?
小度......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 11:50 AM 發表

-6啊 , 先生 , 足球都好小見啦:L
就係小見先去搵下....點解咁數........;P
籃球好少度.....-1 > -1? 都有.....:L
你岩.....:Q

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-24 11:53 AM 發表

話佢贏左一球之後就打慢......俾人追和先急
又想贏一球..泵雞等完場......抵死.......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-24 11:58 AM 發表

今日有場usa 讓33.5分
咁多..b-(