返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 11:59 AM 發表
本地莊家
高級會員
UID 356486
精華 19
積分 598652

爽死\:D/\:D/
3千萬姐.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-24 12:01 PM 發表

係;P;P
仲要補時先輸
開心死......回家下載細味一下先.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 12:02 PM 發表

冇2000萬左右0者:-SS
有 200 個係我既......:D

泰利 身家急轉直下.....

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 12:07 PM 發表

此話何解?
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=12712&extra=page%3D1

係咪有人開 04 , 巴塞隆納?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 12:11 PM 發表

你贏得最多:$
佛 多過我......佢多中雙 加 1:1........
波膽 單雙 好少度......唔熟.......:L

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 12:12 PM 發表

你:)):))
我唔想開..:P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 12:14 PM 發表

佢自己贏自己算咩數;P
邊有人比佢爆......

佢只可以咁......

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-24 12:15 PM 發表

我都中........真錢唔中b-(b-(
hahah

<英超> 布力般流浪 (主) 對 愛華頓 (客)      
1:1

:-":-"
@6.00.......=D>

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-24 12:16 PM 發表
http://forum.uwants.com/forumdisplay.php?fid=721
=,=''
我都話啦........

世之將滅 必有妖孼

;P:));P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-24 12:18 PM 發表
點平均法?!

你地影響大少少.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 12:26 PM 發表

咁佢未會小左息囉...0都;P

梗係問0的冇影響既戶口啦:lol
咁你重多過我..;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-24 12:31 PM 發表

God knows.....

Up 9 side la X(
我唔信佢人人計一次..
應該(1/8 數 + 31/8 )/ 2 X 無比日子 <<< 不過無比幾多日....你地都忘記左啦.......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-24 12:35 PM 發表
個個調哂錢去TVB佢就話計8月平均數............揾笨7架!X(X(
所以我地去搵泰利羅返..;P