返回列表 回復 發帖
嘩.........

讓球盤口
巴塞隆拿 (-1.5)                          賠率     1.90
西維爾 (+1.5)                      賠率     1.80
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-25 11:44 AM 發表

$-):-*:)
賭心水喎..:o
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-25 11:44 AM 發表

$-):-*:)
超級杯 一場過!? 定生死....贏就奪杯!?
唔係好熟......:P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-25 11:42 AM 發表

乜你做左超版咩?:-"
佢怕又上意見區姐..;P

原帖由 彿印 於 2006-8-25 11:50 AM 發表

其實我都唔係好熟;P
你好喜歡趙海珠?!:-O

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 11:55 AM 發表
:@:@:@
???:o

原帖由 彿印 於 2006-8-25 12:06 PM 發表

380$ 喜歡 , over 1000$ 唔喜歡
你應該唔係香港.......

388香港價.......去 141 應該有近磅既.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-25 12:03 PM 發表

我好窮啊:'( 有冇咩搵快錢方法:$
申請版主.....;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-25 12:13 PM 發表

乜咁客氣啊^:)^
你睇泰利同 edtack 就知道啦.......;P

加上xxxxx......can copy & paste........;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-25 12:14 PM 發表

咸蝦 你想買邊隊??:o
讓一球 巴塞隆納
讓 1.5 ...唔識買......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:17 PM 發表

有無去u仔意見區?

條傻仔覆左你喎!! :))
http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost

#14:))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-25 12:17 PM 發表

唔明:-SS
有人資助....

加上你個秘密......copy & paste 姐.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:18 PM 發表

一球@1.94...我覺得走盤機會有6成.....:-"
出面 -0.5/-1 咋......

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-25 12:19 PM 發表

覆我? 呵呵呵~~~唔明! R頭.....呵呵呵~~~:-"
;P