返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:21 PM 發表

:o
前車之鑑:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:23 PM 發表

轉哂盤啦....度度都係一球! :-"
幾十1分鐘前 -0.5/-1 ...我去睇過.......

而家轉左........:Q
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-25 12:25 PM 發表

:L 咩你咁熟嫁?
幾時一齊去玩?!
你知道你幾難叫得出啦........X( 我都係!!!;P:P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:26 PM 發表

初盤黎架...^:)^
oic......:-O

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:27 PM 發表

X(
:Q

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-25 12:28 PM 發表

有冇得side bet 西維爾 (+1.5) ? :D
ha ha ha ha......有得 side bet!?;;)

雲[0] 高少少.......

原帖由 dororo 於 2006-8-25 12:42 PM 發表

thxQ版皮利斯哥哥:$
又來呃錢..咸相都貼張........:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:43 PM 發表

需要我紅運ben的分析麼?? \:D/:))
紅先生..有什麼見解......;P

原帖由 dororo 於 2006-8-25 12:44 PM 發表

明天貼~~~:$
不如你入我地個會先啦.......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:45 PM 發表

2:2....和波! :))
= 大......

2:2 > 不用買......:o

原帖由 dororo 於 2006-8-25 12:47 PM 發表

我未搵到100萬:$
賭都唔賭下.....點養家.......?!

小賭養家...大賭退休麻......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 12:48 PM 發表

和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和和咠...
係既..%-(:)):-*

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-25 12:49 PM 發表

其實我都係覺佢地會和...有50% , 另各25%win , 如果唔係馬會同macauslot都唔會咁開啦B-)
你地都岩既..分析......=D>

原帖由 dororo 於 2006-8-25 12:49 PM 發表

你比dd本我la:$
UID 28201
精華 1
積分 120
帖子 4817
威望 0
TVB 120 元
存款 170107 元
閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 吹水家族
狀態 在線