返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-25 01:09 PM 發表

殺一個稀巴爛.........;P;P

http://forum.uwants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
買車 = 平時沒有睇波 或 幾盲目下......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 01:15 PM 發表

巴菜贏拜淫喎....:o
友賽..[-X
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-25 01:15 PM 發表

咁如果我買左佢上半場-0.5呢...?? :$
證明你要睇醫生.......個頭紅晒.......;P

食野先.....^^

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-25 09:08 PM 發表

走啦走啦>:)>:)

其實係我自己想走堂>:)
學什麼?!

http://www.uwants.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

ha ha ha ah ah........靚仔比人大走左........

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-25 10:28 PM 發表

咁大獲b-(b-(

少爺你做批發既??
貿易.........

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:31 PM 發表

邊個靚仔??
0靚 仔.......打少左.......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:32 PM 發表

我呀ba都係^^
<:-P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:38 PM 發表

仲以為你叫我tim[-(
你一定係啦........;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-25 10:37 PM 發表
hihi~!^^
hi:P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-25 10:43 PM 發表

icic....
咁你呢;))
我係服務界........鴨王;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-25 10:46 PM 發表

sorry~..今個禮拜去唔到^:)^

:Q一言難盡....
為何!?

散左?!

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:49 PM 發表

哈哈
笑鬼死:))
為何?!
key 圖改樣.......好平常.......