返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:50 PM 發表

唔係蝦王咩:))
頂小你鴨仔個位..;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-25 10:51 PM 發表
hiya~~
你好..
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-25 10:51 PM 發表

堅定流呀???
你快d dl 睇下
你講什麼..我似咁既人咩........:L

;P;P;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-25 10:54 PM 發表

甘你都搵到:o:o
讚 定彈先?!:o

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:55 PM 發表

佢邊有咁大
key都key張正常d啦
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

ok!?>:):P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 10:59 PM 發表

你點知似:-"
你班友搵埋比你都話人地.........:Q=((:Q

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

無聊中..行去 8 下.....果埋人回覆好好笑

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 11:02 PM 發表

好耐之前睇過
咁人地日本貼我地香港人
我地香港人咪又係貼番佢地姐
咁又係......好平常......

不過.....

我想加你上去......;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-25 11:03 PM 發表

Mr. 蝦條:))
去完街?!

:-*

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 11:05 PM 發表

Twins 成日同佢博命做嘢<-----做到而家鬆哂~可以唔要啦
d大陸佬都吊到悶~佢地兩個而家等sorry~冇得俾人吊~冇工開
:L
點只呀..其他都好好笑.......

我都想用分身去玩下野.........

串埋admin 不過可能好多手尾姐.........

原帖由 cc_wai 於 2006-8-25 11:08 PM 發表

:'(:'(
冇街去丫..落雨
下雨姐..而家後生仔邊怕雨嫁.........:-SS

你近期少上來......:o

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-25 11:11 PM 發表

皮利斯 借20,000TVB 黎先得嗎?:$
買波!?

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
Q版雲加  2006-8-25 11:14 PM TVB 20000 元  積分轉出

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 11:10 PM 發表

哈哈
支持你用分身^:)^
去玩下野都好..

不過串admin 可能會比人"豬" 9 族.......都係下次先.......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 11:10 PM 發表

哈哈
支持你用分身^:)^
去玩下野都好..

不過串admin 可能會比人"豬" 9 族.......都係下次先.......;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-25 11:14 PM 發表

我好怕=.=

上黎都冇乜人理我架啦...咁上黎做咩喎=((
有..點會沒有.......:D