返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 11:18 PM 發表

你有9個咁多咩??
最多豬8個;P
........:@

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D9
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-25 11:21 PM 發表

唔緊要的 , 你係唔係都衰架啦;P
:Q
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-25 11:23 PM 發表

佢禮拜6放假...話陪我....so....我去唔到...>.<

未...不過關係就....:L
岩晒..一齊來.....

令冷漠變熱情.......多人一齊多一點話題......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-25 11:24 PM 發表
明盤 科隆 巳受注500000分...................

一係嬴大錢, 一係仆街.............;P
唔係心水先開嗎?!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-25 11:32 PM 發表

:@本來今個禮拜1.3都係放假...點知又同同事一齊...:@  放兩日假...竟然無一日搵我:Q
你都唔信..事有 q k.......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-25 11:34 PM 發表
我而家呢個頭像點睇??\:-"\:D/
..............:L;P

你地斑灌王......

http://forum.uwants.com/viewthre ... &extra=page%3D1

見到........有朋至遠方來...........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-26 12:08 AM 發表

係佢??;))
誰呀?!

人人為灌.....

灌係人人......

ha ha ha ah.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-26 12:18 AM 發表

CCNA+LINUX+ORACLE果d野ja
學來幹什麼?
起伺服?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-26 12:22 AM 發表

仔債女還;))
好令人..幻想.......>:)

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-26 12:45 AM 發表

本來有我份...but...我唔去得:-SS..要問eric先知
龜速上網中..

我都唔知道......

;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-26 12:50 AM 發表

hi eirc :D
high.....van +;P