返回列表 回復 發帖
can't  play dee......

pc....so slow.....pop guy.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-26 12:53 AM 發表
有冇人借額爆太利二十6? ;))
邊場先?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-26 12:53 AM 發表

起伺服+network+其他system
去邊讀!?
? $

我都可以幫你買既......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-26 01:01 AM 發表
蝦條你部機 仲未foramt到?   
format 左...不過有少少 bad sector........:Q

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-26 01:02 AM 發表

[-X[-X:@:@
紐卡素~奧雲仔 <<< 你?!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-26 01:04 AM 發表

去unisoft讀ja

$13000
但可以報政府果一皮野support
讀完比返你~~實比$3000:lol
一定退到果一萬?!
要什麼條件先?!

原帖由 Q版希比 於 2006-8-26 01:08 AM 發表

可能舊得制or用得太多

你加左個幾多gb 既硬碟?   
好細..得 20 g

睇佢就壞添.......:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-26 01:13 AM 發表

[-X 我係男人 :$
我地專搞仔..:P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-26 01:17 AM 發表

要果個課程有得申請先
要開課之前申請
佢上限一個人一萬話claim哂會冇
唔係出席率.....考要合格咩......?

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-26 01:20 AM 發表

乜 UNCLE 你敢搞我咩? ;P;P>:)
我一向多重性格嫁..........:$

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-26 01:33 AM 發表

hi皮利斯,唔買暗盤o既?
賓話和喎.......:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-26 01:33 AM 發表

我之前報果個係... :L

:'(
之後點!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-26 01:36 AM 發表

我鍾意食薯片多 D :P
什麼年代..?
唔好偏食...........;P