返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-26 01:36 AM 發表

=D>=D>=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-26 01:42 AM 發表

我半熟... ;P
用熱水 6 下佢........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-26 01:44 AM 發表

我鍾意食番茄薯片:lol
即係喜歡 紅紅有血既....:P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-27 05:05 PM 發表
好! 見大家玩得咁開心....我就派錢啦!!

出席禮金10000分....請笑納! >:D<
我未收到.......[-(;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 05:20 PM 發表

金魚 UNCLE :));P
唔係我喎..:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-27 10:47 PM 發表

梗係未啦....因為你係幕後贊助商嘛~ :$
..........%-(

要讚助幾多......?:o

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-27 10:52 PM 發表
唉.......
2:0:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 10:53 PM 發表

:o 我仲估一定係你添 ;P;P
我好像同佢只講幾句..全日計......

因為佢男朋友同佢......痴埋一舊.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 10:56 PM 發表

6 億 $-) 平均分比我、冰冰同埋 dee :$

UNCLE BEN 果度另計~ :-"
印銀紙咩.......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-27 10:57 PM 發表

講笑唧....唔使~ :))
恭喜你中左籃球.......^^

而家重好累.........

星期日 12  川迪 對 燕豪芬  27/08/2006 0 : 0 1 : 0

飛燕 0:0

依.............

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:01 PM 發表

迪唔介意的 ;)) 可以講多幾句都唔怕 ~ :lol
我好怕做電燈膽.........;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:02 PM 發表

你好似有個外號.. 叫.... 印鈔機 :P:P
uwants 好多年前好像有咁既名........

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:03 PM 發表

年紀大係咁架啦~ <:-P
唔係.........

7:30 回到家 8:00 訓左一陣 9:15 起身 去踢波.....
2:30 回家 3:00 ~ 8:00 食野.....