返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-27 11:04 PM 發表

你今日做過d咩:lol
踢左波黎..:o
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-27 11:04 PM 發表

我都係....7點訓到12點....之後就無訓過....:(
你唔累嗎?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-27 11:08 PM 發表

唔係.........

7:30 回到家 8:00 訓左一陣 9:15 起身 去踢波.....
2:30 回家 3:00 ~ 8:00 訓左一陣.....8:30食飯.....
打漏左

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:10 PM 發表

:-O 原來你都怕尷尬架? ;P;P
少少啦..我好純品嫁.........:$

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:11 PM 發表

呵~ 咁你識做啦~ XD
不過好多人都有.......最少 20-30 人........

唔識做.......我不懂人情"細"故

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:12 PM 發表

:L 你有 D 痴...... ^:)^

點可能 3-8 食野...... 食 5 個鐘.... :-O
打漏左.......:-O

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-27 11:13 PM 發表

累....睇埋車仔就訓....
有沒有買?!:)

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:15 PM 發表

............................. NO COMMENT [-(
7:30 回到家 8:00 訓左一陣 9:15 起身 去踢波.....
2:30 回家 3:00 ~ 8:00 訓左一陣.....8:30食飯.....

:D

剛剛追完貼..你地都好早上左來吹水........

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-27 11:17 PM 發表

好大話;P
........比人你估中左.........;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-27 11:20 PM 發表

估到你打漏左:lol
累麻.......

加上我打字又快又準.......:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:20 PM 發表

;P 我很贊同
:@

早知昨晚隊你先..唔隊 ivan ;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:21 PM 發表

BAN 你 ACCOUNT B-)
係喎.....忘記左你都係餅..........;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-27 11:24 PM 發表

你自對十杯~~~~:lol
查實我酒量都麻麻.......隊 3 杯還可以.......

你地都幾好.......平時唔劈開既人來說........

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:24 PM 發表

就咁睇.... 你已經訓得多過我了.. :L

:Q:Q
訓 左 6 小時 15 分.......

你沒有訓咩.......:-SS

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-27 11:26 PM 發表

明顯你地幾個係隊我啦 :'( 講風涼話 :@
唔係呀.......>:)

我可以證明........;P