返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-28 01:11 AM 發表

只差一點點......連個天都玩我......:Q
.........邊場!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-28 01:11 AM 發表

下次開盤贏返:lol
唯有搵 IVAN 兄爆下........:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-28 01:12 AM 發表

仲要冇錢派先慘嘛 !!
個心去o左 .... 分一半得唔得呀 ?!^:)^:'(
會長 賓
有來先有......
咁先多人出席.......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-28 01:20 AM 發表

走地買車仔....諗住50分鐘就買車仔 >>> 49分鐘入波....

諗住80分鐘再追車仔 >>> 79分鐘入波.....

結果.....得個桔:L
準過 天文台.....

咁都算係好開始...........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-28 01:27 AM 發表

:L
下次早一點買羅.....
估中已經好.......
又唔係輸.........;;)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-28 01:27 AM 發表
而家 u wants 最窮係我 ... :'( 閃 ....
而家佢地有錢..緊係搵下佢地鋤 DEE ...一陣你又贏 千萬........

原帖由 Q版列文 於 2006-8-28 01:28 AM 發表

:Q:'(返工無得去........................咁就無份:L
你有成億..重扮野......;;)

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-28 01:39 AM 發表
訓....拜.....=((

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 01:45 AM 發表

其實你比我做咩?? 你明知我要分冇用 , 你比tvbnow既分我會開心0的;P
你贏佢地TVB開既盤已經對你無難度.......
我以為你岩用添.........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 01:45 AM 發表

其實你比我做咩?? 你明知我要分冇用 , 你比tvbnow既分我會開心0的;P
轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
Q版蘇甘保  2006-8-28 01:55 AM TVB 400000 元  積分轉出

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-28 01:50 AM 發表

呢度我最窮...:'(:'(  你唔比d我:'(
轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
Q版亞當斯  2006-8-28 01:58 AM TVB 20000 元  積分轉出

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 01:58 AM 發表

到: Q版皮利斯
時間: 2006-8-28 01:57 AM
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

侠...
又唔岩洗?!

不過你都日日中........應該可以分晒佢地身家........;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 02:00 AM 發表
真係要既 , 都唔駛問你要啦;P

問個識變既 , 仲好啦;))
變埋比我.......>:D<

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 02:02 AM 發表

過山車 , 贏一場 , 輸一場 , 贏返一場 , 又輸一場:L
咁下場一定贏........
之後收手.......;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-28 02:02 AM 發表

都係eric好:-*:-*
去跟佢地買下波...佢地係 TVB 場場中嫁......好快可以倍增;P