返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-28 02:05 AM 發表

我又要分佢地身家! ;))
04 贏左幾多?!

我見你叫左好多人買
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-28 02:05 AM 發表
多謝MR. 蝦條 d分~~~~

我仲以為你俾哩樹d分tim><
WELCOME
問下賓賓佢 "可能" 會派依處錢.........

我喂晒食錢怪......
[-O<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 02:06 AM 發表

太遲 輸緊了:L

拉科魯尼亞  對 薩拉戈薩  

薩拉戈薩   
會追和........[-O<

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-28 02:13 AM 發表

今晚我買佐車仔2:0  再買皇馬3:0:D...你咩心水>:D<
波膽王..:))

往積 老樸主勝和客多........

近況 2 隊差不多.........

下盤好像好少少.......

去電腦展影靚女回來比我地睇........^^

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 03:07 PM 發表
我係office玩唔到的;P
SINA DEE........:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 03:15 PM 發表

我很贊同=D>
http://www.youtube.com/watch?v=GlLpRipr69c

;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 03:16 PM 發表

咒語總有一日會破........
今日破左你又比人 BAM ACC.....<:-P

原帖由 Q版賀迪 於 2006-8-28 03:16 PM 發表
唉=3=
心情跌落谷底= =!
日日都見你係谷底........:L

遊戲閃左啦!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 03:19 PM 發表

咁易破到就好啦:'(
咁我買唔買 老樸好..?:o

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 03:19 PM 發表

唔知點解都唔得:L
咁你有什麼地方係去到嫁!?

唔係好很忙咩..

原帖由 Q版賀迪 於 2006-8-28 03:29 PM 發表
公司得閒到仆直= =!
你幹什麼嫁?!
又 9 遊遊........?;P