返回列表 回復 發帖
澳洲有馬.........
唔係香港有馬........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-28 04:11 PM 發表

德國牌子大陸貨
OIC......:-*

麻煩晒......

而家什麼都係大陸做.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 04:19 PM 發表
我想問u 仔到, 打工區係唔係唔可以叫人搵圖呀??
可以.....

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-28 04:17 PM 發表
睇真d原來佢地唔靚=.=
有一個幾好.....;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 04:26 PM 發表

7月19號新增版規

u幣打工區不再接受 圖片 網站 資識 的求助帖 (原因:管理問題)
:-SS=((
咁就唔知道佢改左.......

我都求過.......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-28 04:31 PM 發表

前排有班人卜 x 叫人換完相, or 網 or 片之後話唔岩用唔肯俾錢......:@:@
合約內容要認真......
等到出錯先來拗......
口同鼻拗.....

怕什麼用分身照去打工區........

一係就 PM 版主問下先.......話代老蝦搵.......(同佢地有小小交情...不過唔擔保一定得......)
當然怕同人嘈...事前要求要好清晰......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 04:42 PM 發表

你做咩會買左巴塞:L
買果時都不知道沒有細哨.......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-28 04:44 PM 發表

有細哨-1 , 我都唔會買啦;P
往積係差........亦輸多贏少........
不過如果皇馬先和...我覺佢會發力拉開差距.........

結果天定.......<:-P

依度都有打工區...

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-28 04:47 PM 發表

我硬係覺得西甲好少贏多過一球:-SS
得巴塞隆納, 皇馬 可以.....其他差少少.......;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-28 04:52 PM 發表

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_appro ...
http://www.wretch.cc/album/show. ... 1135648196&p=25

依個........;P

佢要路標?!