返回列表 回復 發帖
HI
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

HA HA HA HA

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-28 11:54 PM 發表

你.....9痕嗎?? :$
你一定沒有睇內容.....經濟學呀......;P

其實我比左佢好多次.....
不過依個人係超級麻煩.........
既然佢忘記左我都不想再比佢了........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-29 12:02 AM 發表

我睇哂^:)^
雖然我估佢係老作.......不過算好笑.......
有統計學, 少少經濟學........

:))

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-29 12:03 AM 發表

我指電話#喎....
我知道........

我比依條友 .....2 日內超過 10 次...........

咁佢都可以無左既........

你話我係咪人至以盡........重理佢都多 9 魚........

唔係好朋友........
不過PM 聯絡太煩......先比電話佢......
不過而家都沒有必要........
佢忘記左重好........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-29 12:12 AM 發表

:'(  輸到喊....
昨晚先中波膽.....:o

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-29 12:15 AM 發表

有都冇Q用啦 , 我打比你 , 你從來都未聽過 X(
基本上我電話係廢....;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-29 12:46 AM 發表

比我唔會唔見~~~~:lol
=D>:-*

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 12:47 AM 發表

:o 唔見乜野?
永遠都一齊出現.........<:-P

次次見你地都一齊出現..

準過咩.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 01:01 AM 發表

蝦叔爭我六億.. :$;P
昨日個 LIST 總共 6 億.........

你標晒佢地參.....岩岩好 6 億.........;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 01:04 AM 發表
咁多 RAR :Q 屋企要砌返埋好麻煩 :@:'(
懶精..;P