返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-29 01:14 AM 發表

我send左幾個鐘:'(
好人屎..=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-29 01:13 AM 發表

reinstall \:D/
FORMAT C::-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

你要聽什麼.......打電話比我.......我唱比你聽.......:$

不過打通先算.......;P

我電腦都痴痴地..MOUSE間唔中...自動令頁面移上移落.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-29 01:44 AM 發表

呢個我都有:lol
咁係什麼問題?!

連電腦速度都慢左少少.........X(

原帖由 Q版希比 於 2006-8-29 01:46 AM 發表

換過隻都係咁?  
間唔中先係咁..沒有換.......:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 01:47 AM 發表

我個無心機 mode 已經維持左好耐 :Q 睇黎就快比人炒 :L

:$ 有無 d 他調工介紹 ;P:lol
你做什麼嫁!? 會計 定?!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-29 01:52 AM 發表

你有用adware or spybot check 下同用diskeeper果d defragment 下呢
什麼來..防毒!?

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-29 01:58 AM 發表

慢慢嚟~~~>:D<
要閃了~~~^:)^
88 NONO!!!:-*

艾 1:0

原帖由 Q版希比 於 2006-8-29 02:00 AM 發表

防 簡諜 同防廣告病毒  
O.IC!!!
THX HEBE!!!:lol

應該........我隻狗仔識打字玩 MSN 好想識你......
你想唔想同佢傾下計......

之後係 MSN 加將狗相;P;P;P

就係咁奇怪先要 ADD MSN 傾下.......依個世界真係什麼都有可能嫁.......

蝦條都識........狗識有幾不可能.......

應該係男人都睇既世界性共通書籍..........

即係 生物學介別 同 世界醫生組織 共同打做既世界性書籍........

當中好多病人都唔多著 3 .......

賀先生呢!?