返回列表 回復 發帖
下次出來羅........球天 3 朵花.........
C.C, ICE, 妤都見晒.........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

艾 +0.5 ........

而家 0:1.......都好穩........

可以留意!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-29 02:36 AM 發表

[-(一早訓左了= =
今日見什麼工!?

你太寵佢.......要你訓左先比佢訓麻.........;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-29 02:38 AM 發表

呢隊波掂?  
唔係..係貼波既人........;P

佢地 3 花.......
唔知當天上來既使者......
知道變地獄使者既化身........

當然天使面孔, 魔鬼身材:-*.....最重要好揪得......... X(

886 ALL

我夠沒有度開波都貼 巴塞隆納 老樸......

正路野......邊關事........[-(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-29 12:31 PM 發表

咁又唔可以咁講...正路野...有信心真係去落注先得...

見佢tip咁多場出黎都係輸一場咋....

起碼佢噚日都心水清去買老樸丫....

你知啦....噚日丠...
佢地見米佬主場贏車仔姐.....近況大家都係 5 5 波......
但往積唔睇好.....老樸往積超好......
加上和都贏既 老樸 +0.5 有66% ....米佬 33%......

至於佢之前幾場沒有留意.......:L

依處唔好提好多人買米佬.....唔係比人殺.......X(

我地都係轉話題......:D

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-29 12:42 PM 發表

你同我諗0既差唔多....

米堡呢隊波....強隊受讓就發癲....弱隊受讓就發瘟....讓人就............:-"

所以噚日打死都唔掂呢場....要買都買老樸!  
西 -1 外父
西 -1.5 TVB

你點買!?

-1 還可以......-1.5 買唔過........我想........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-29 12:43 PM 發表

好哇.....828:$
又考我....b-(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-29 12:50 PM 發表

西 1.5的話....寧揀下盤....升班馬作客第一場...通常都會打得好保守! :-"
我都 15 16 ......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-29 12:51 PM 發表

噚日同佢去完街......開左口lu我......:$
幾時帶出來威...;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-29 12:54 PM 發表

:-"\:D/\:D/
你依條一定馬會飛.....>:)