返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 03:42 PM 發表

X(:@:@
一改..吸引左幾多呀......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-29 03:42 PM 發表

蝦條, 你條9咁勁呀:-"
唔係我......

我養果條係蝦條.........

可只識打字上網.....重識飲奶....打爛野.....日日哭:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 03:47 PM 發表

HI 靚佬蝦;))
開始識野啦..;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 03:50 PM 發表

:L 有咩吸引 =_____="
\:D/

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 03:51 PM 發表

:-O:-O 咩蝦條咁強勁 ^:)^

POST 張相黎睇下.. :$;))
家人唔比我貼.......:(

近期已經開始同我揪過.........X(

原帖由 Q版賀迪 於 2006-8-29 03:54 PM 發表

依D 一定唔係醫學野.......似係人作既多.........

不過我唔係好同...........莫非進化左........;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 03:54 PM 發表

:L 慳 D 洗.. :P
唔好客氣.........多多都有........有排洗.......;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 03:58 PM 發表

MSN SEND 比我~ >:D<
我不同..我 MSN 唔易比人進入來.......;P

原帖由 Q版賀迪 於 2006-8-29 03:59 PM 發表

;))
我 2 樣都好平均.......

當然咸味依然........;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-8-29 04:00 PM 發表

我之前唔知係邊度.. 都見過呢幅圖 .. :L
我估.......................................應該係你電腦...........;P

你好 老蘇..

又比我赫親佢地.........^^

我潛水先..你地吹下先!!!^^

HA HA HA AH.............88

怪唔之你咁易...............比人呃.........;P