返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-8-30 12:43 AM 發表

:@ 你暗示緊 D 咩呀!?:Q
依你係處既.........;;)

我回緊之前既 POST 咋.........:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-30 12:44 AM 發表

用電腦加個earphone咪得
唔會嘈到人:lol
我都係.......好方便嫁......又不阻人........>:)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

CALL CCK......CALL CCK.........

上線就回下我啦.........>:)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 02:54 PM 發表

炸怇 pm 嘛 .....
炸左......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 02:57 PM 發表
悶 ... 唔係表面o既悶  ....
想出去行o下 ....
但有女仔約我出去 .... 都唔想去 ....:(

應該 ..... 出事喇 .... [-O<
失去功能.......:))

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:00 PM 發表

唉 ..... 有 d o野 .... 放唔低 .....[-(
人人都有嫁啦.......

放唔低咪又係要繼續做人........

看不開 放不低 哭笑不得......明天仍要繼續........:D

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-30 03:00 PM 發表

你可以先叫果女仔約我, 解決左她的悶先! ;P
朋友妻咪走雞( 粵語 ).....偶爾食食未關係( 國語 );P;P;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-30 03:03 PM 發表

係人都有呢個時候~~加上天氣咁熱~~
男仔一年總有幾日係咁~~~自對幾枝漂白水冇事啦:lol
;P>:);P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-30 03:03 PM 發表

你知唔知佐非惡咒係咩啊??:L
知:D

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-30 03:05 PM 發表

性功能衰退?? :))
火藥 塞左......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-30 03:06 PM 發表

一個好男人既形象冇哂[-X
我的好 唔需要人 欣賞........因為要欣賞既人已經早已不在.......:))

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:08 PM 發表

已經繼續緊 ....
慢慢會麻木.....:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-30 03:10 PM 發表

d血唔識充...d精唔識射:))
可能玩唔岩一些自己心底想玩既野........;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:10 PM 發表

我仲未係 ....
應該快.......我睇得出.......;))

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-30 03:11 PM 發表

Benny;P
咁都得......>:)