返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:16 PM 發表

:@:@

打劫 !! 過十蚊八萬 u 仔o黎 !! 快 !! :@
你近期黑.....比你都係益左人......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:18 PM 發表

睇你都係咸濕仔 ....

鐘意"大 " !   :-"
=D>:-SS=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-30 03:18 PM 發表

你真係好了解男人! :$
\:D/:D\:D/

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:20 PM 發表

你理我丫 !! 要唔要命丫你 ?! :@
借 10 萬分比你.......希望你 9 出 13 歸........>:)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:20 PM 發表

你理我丫 !! 要唔要命丫你 ?! :@
轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
wahshan  2006-8-30 15:12 積分 100000   積分轉出

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:22 PM 發表

我而家有事呀 !! 係咪好吸引 ?! ;;)
睇下咩事........;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:25 PM 發表

[-X100 萬先有威力 .... 借 13 .... 你係龜 !
什麼威力?! ;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:27 PM 發表

爭個 0 喎 !!! :@:@
都話你黑.......費事一次清........又借過........:))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-30 03:27 PM 發表

我個女再打劫你 , 我唔會再出聲[-X
佢一個月已經拿左 2億 3 千 7 百萬.......

佢再嘈我都無計........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-30 03:33 PM 發表

你比咁多佢做咩??:-O
因為你......;P

其他都唔比........:o

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-30 03:36 PM 發表

關我咩事??:-O

唔好比佢啦 , 佢想要幾拾億都有啦 , 都唔明點解咁鍾意打劫你:L
都係你同我爭返來......銀行單野.........

佢係你女......佢要咪比佢........<:-P

不過佢要來都沒有用......佢都唔用既......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-30 03:40 PM 發表

我又要...:$

一雞 3 味.......邊個先!?;P

岩岩重睇到........可能盜連比人殺左 LINK.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-30 03:41 PM 發表

唔好傻啦 , 本來就係你架啦........

我都R頭:L
我嘈到佢返轉.....佢都扮軟皮蛇.......唔係你....應該又石沈大海.......

佢好像同佢條仔鬥多........:L

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-30 03:46 PM 發表

我唔想出咩 ....
星期日都仲要開工呀 ... :'(
我地玩到通頂 7 點.......[-(