返回列表 回復 發帖
你頭像都好核突下........幾時轉過.......?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:12 PM 發表

咪鬼玩人啦你;P
擺明呃朋友啦......仆.......

依 D 我一定立即BAD LIST TEL NO..........

永不接聽.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 06:12 PM 發表

:L:L
我中意用keyboard 多過mouse
HOT KEY 忘記晒........;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:14 PM 發表

我買丹麥
為何先?!:-SS

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:16 PM 發表

你同邊個講??
你.......;P

改下玉樹臨風 好過啦......:))

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:16 PM 發表

未就係,等錢洗未叫佢老豆按數幫佢借囉,不過都未必show佢;P
今日呃朋友......明日呃到沒有得呃.....就呃家人.......呃阿毛........

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:17 PM 發表

葡國雞係我世仇:angry
忘記左 佢贏過 荷蘭大麻添......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:19 PM 發表

咁又係
我諗個個人真係有諗過做佢擔保人:))
問人果個都豬豬地.......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:20 PM 發表

X(
等我得閒先啦:))
唔用青蛙啦!?:))

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:21 PM 發表

其實如果我朋友問我,我都有可能會幫佢:L
講我就叻...但係拒絕人衣樣野我唔係好掂:L
汝其益外人.......不如借比我先!!!;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:23 PM 發表

鬼唔望佢忙國:@
飛去食葡國"雞"........;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:24 PM 發表

唔喇
下次用咸"sup"佬;P
咁咪好親你.......:D
:P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:24 PM 發表

你又唔係同我好friend
你當口當面問就可能得:P
咁你幾時返來!?:$;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:26 PM 發表

經一事
長一智
比人點完一獲佢會醒少少嫁喇
叫佢做擔保人個條友都係想幫佢;P
整一鑊金金地比佢嘆.......

好等佢永遠都記得.......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:27 PM 發表

都係呢個親d:))
有個"性無能"
你要唔要;P
自己整一個要幾耐?!
用什麼 SOFTWARE ?!