返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:29 PM 發表

無用呀,我副身家得返1500蚊hkd到=((
講下姐.....唔好當真.......:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:32 PM 發表

整一個好似我呢d
佢set好左得幾種字比你用嫁ja
人地幫我整,我學梗嫁ja
用一個叫ulead gif animator整嫁
要快電腦嗎?!

我想用公司垃圾機整下.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:32 PM 發表

你真係賤8;P
為朋友我義不容辭......;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:33 PM 發表

食錢....食左我好多錢既魚b-(
即係!? 食肉魚?!

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:34 PM 發表

我唔知丫
唔係好多咋喎........:o

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:38 PM 發表

咩魚
shark??;P
飼養要用 燕窩 海參 等等.......

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:38 PM 發表
:'(按錯pk mode被條賤人斬死左....今日死左好多次...成日都升唔到1lvl...shit....
TVB 寵物 ???

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:39 PM 發表

唔駛嫁
呢d咪就係閃字囉
唔駛整既話u仔大把教學
咁都好.....搵下先!?;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 06:45 PM 發表

擺隻手指落去餵咩得law
咁明天見不了佢上網......比魚食晒.......;P

龍吐珠, 食人"倉"........

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:47 PM 發表

我都冇得食d咁既野
條魚反而食d咁既野:))
帛鯉都可以食好貴既野.......:o

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:49 PM 發表

變左條魚上網;P
咁......可能佢話 主人好好味......而家食晒手指腳趾......今晚食埋條野......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:50 PM 發表

連自己養乜都唔知;P
;P

養清道夫最好........不用餵佢.........>:)

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:53 PM 發表

衣兩隻
上面唔識.......

下面好像 "生魚".......不過黃左.......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:54 PM 發表

條魚覺得個度太細
食唔夠;P
食唔飽.....可能咬爛左之後唔食......:D