返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 06:55 PM 發表

養你都唔錯
你係咪有錢女先?!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:55 PM 發表
等我有錢先養龍吐珠...
一餐食 魚仔 蝦仔 好多下.......=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 06:57 PM 發表
呢度有一隻鴨, 一隻青蛙同一隻蝦, 全部law 晒去餵魚
佢隻食人手指嫁!;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 06:59 PM 發表

點pro法= =
改不同食物 同佢轉色........>:)

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 06:59 PM 發表

一隻青蛙同一隻蝦岩曬,鴨太大;P
食鴨快一點大........:))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-31 07:00 PM 發表
http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost

點睇??
買你對面!!!:P

....................................................

有迪高就買葡萄牙.......:lol

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 07:00 PM 發表
http://www.aro.to/endr/endr2.htm
都不錯......;;)

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 07:03 PM 發表

係....可以轉色....
係......有些魚改不同飼料.....佢會轉色........

我哥都有養......

不過我唔理......無問.......因為我沒有興趣.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-31 07:05 PM 發表

我對面?? 我都未買??
都係睇好葡萄牙......不過出副選就買 丹麥.......

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 07:05 PM 發表

有個人養左條地大既發電魚....少少唔小心都被佢電瓜:-SS
慳返電費!?;P:P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:06 PM 發表

個個nba 人黎香港都去tst:@
我就篇篇唔向hk!!!
尖咀多大 6 & 陀地>:)......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-31 07:07 PM 發表
蝦 , 我鍾意搞欄來做蝦餃食:))
唔新鮮.......無營養......:D

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-31 07:11 PM 發表

:)):))
= 去旅行試下當地風味一樣........>:)

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:12 PM 發表

我成日落廟街都見到有女落黎叫客
係?! 有沒有同佢上去談下心?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-31 07:13 PM 發表

好食就得啦:lol
:Q