返回列表 回復 發帖
你地已被 通緝........你地犯罪行為係標左蝦條回家.....之後撕票!!!

X(X(X(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-31 07:17 PM 發表

你估個個都似你咩.....剩講唔做;P
我好少去過海!

加上傳聞 油地 麻麻......:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 07:17 PM 發表
球天好仆 街呀.
d 人係咁放假料
????

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:21 PM 發表

我冇;P
我食chips;P
判你無罪啦......:))

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 07:21 PM 發表

無曬證據;P
X(

我會係我本蝦條日記寫下你點死法.......
下次你食佢時你會比"口肯" 死.......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 07:22 PM 發表

咁你快d 俾返幾十萬u 分黎就放過你
你唔會柯返比我呀?!%-(

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:23 PM 發表

係唔係好靚
我都唔知道你講什麼.......;P

話題時間不對.....;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:23 PM 發表
我個妹問我cut 左x皮係咪以後都射晤到 = =
...........佢想我點答 ><
問你男朋友.......或來我家大家"言"究一下......:$

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 07:25 PM 發表

咁毒,咁你食鴨個時都小心D>:)
由今日開始戒鴨.......齋搵雞......;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:29 PM 發表

我想講
係,一d都唔靚
油麻地 風景區 一向麻麻........

你返來時去行開果處........!?>:)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-31 07:31 PM 發表

送羊入蝦口:-O
我家有隔音牆......:D

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:32 PM 發表

咁你姐係以前有搵鴨:L
無.......鴨仔( DULI )多數唔靚仔......;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:32 PM 發表

[-X
我答佢..
你又唔洗cut..咁關你鬼事;P
回佢 ......就好像香蕉 無左皮......方便左...又易食左...啖啖肉.....;P講笑咋!!!:P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:34 PM 發表

你果處係邊度??
銅, 灣...

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:36 PM 發表

[-(%-(%-(見到媽媽即想嘔:@
什麼事?! 你好像同媽媽唔多岩......:L